Dolgu Botoksu Nasıl Çalışır?

 


Botoks tedavileri yüzle sınırlı değildir. Dolgu yaptıran birçok hasta ellerine de yaptırmayı tercih etmektedir. Hatta artık birçok doktor el ve yüz estetiği yaptıran hastalara Botoks reçete ediyor. Bunun nedeni, Botox'un bu tür kozmetik cerrahi için gerekli olan hareket miktarını azaltabilmesidir. Ayrıca, ellerinizde veya vücudunuzun herhangi bir yerinde bir işlem yapıyorsanız, kozmetik veya küçük aletler gibi şeylere takılma olasılığı daha düşüktür.

 

Kozmetik kullanım için bir tedavi olarak botoksun en büyük dezavantajı maliyetidir. Bu tür bir tedavi genellikle oldukça pahalıdır ve tedavi başına ortalama 1500$ civarında bir maliyet söz konusudur. Ayrıca topikal bir çözüm olduğu için Botox enjeksiyonlarının yapılacağı bölgeyi uyuşturmak için çok fazla lokal anestezik kullanılması gerekebilir, https://www.dilberestetik.com/dudak-dolgusu/ bu da bu tür bir tedaviyi diğer bazı yöntemlere göre biraz daha pahalı hale getirir. Ancak elinize veya başka bir yere enjeksiyon yaptırıyorsanız kesinlikle fiyatına değer çünkü kırışıklardan en etkili şekilde kurtulacaksınız.

 

Botox enjeksiyonları, kas spazmlarını kontrol etmeye, seğirmeyi durdurmaya ve hatta kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olmak için kullanılabilir. Bu görevleri tamamlamada çok etkilidir, ancak botoks topikal bir çözüm olduğundan, Botox enjeksiyonlarının yapılacağı bölgeyi uyuşturmak için bir tür anesteziye ihtiyacınız olacaktır. Bu, dudak dolgusu fiyatları bu tür kozmetik prosedürleri biraz rahatsız edebilir, ancak Botoks çoğu insan tarafından iyi tolere edilir. Ayrıca, bir tedavi olarak botoksun en büyük dezavantajı, genel olarak nispeten düşük başarı oranıdır. Çoğu hasta, ağrı azaltma ameliyatlarının çok iyi gitmediğini fark eder, bu da olayların akışına geri dönmeden önce birkaç gün veya hafta iyileşme ile sonuçlanabilir.

Genel olarak, botoksun kozmetik cerrahi geçiren hastalar için bazı olumlu faydaları vardır. Gördüğünüz gibi, en büyük sorun muhtemelen Botox enjeksiyonlarının kırışıklıklarınız için geçici bir düzeltme olduğu gerçeği olacak. Birkaç gün için size biraz destek verebilirler, ancak yüzünüzü tamamen çeviremezler. Muhtemelen hala o kırışıklıklara sahip olacaksınız. Ancak uzun vadede enjeksiyonların sizin için çok iyi gittiğini görmelisiniz ve sonunda yeni, genç yüzünüzle harika görüneceksiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dudak Dolgusu

Dudak Dolgusu Öncesi Sonrası