Dudak Dolgusu

 


Dudak dolgusu, yağ, kolajen veya hyaluronik asit gibi dolgu maddeleri ekleyerek dudak hacmini arttırmayı amaçlayan bir kozmetik cerrahi şeklidir. Uzun yıllardır yaygın olarak kabul görmüş ve daha dolgun dudaklara sahip olmak isteyen kadınlar arasında oldukça popülerdir. Dudak sıkılaştırma ameliyatlarının çoğu yağ enjeksiyonlarının kullanımını içerir, ancak yağ implantları, kolajen enjeksiyonları ve hatta karın ve bel bölgesindeki deriyi germeyi içeren Karın Germe adı verilen yeni bir yöntem kullanmak gibi başka seçenekler de vardır. Genel olarak dudak dolgusu ameliyatı dudaklarınızı güzelleştirmenin güvenli ve etkili bir yoludur.

 

Dudak dolgusu İstanbul hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılabilir, ancak kadınlarda daha sık görülür çünkü yüzdeki kırışıklıklar, yüzdeki şişlikler ve derinin altındaki yağ kaybının neden olduğu şişliklerden muzdariptirler. Bununla birlikte, erkekler artık göze hoş gelmeyen yüz kırışıklıklarının yanı sıra genişlemiş yanak bölgelerini ortadan kaldırmak için dudak dolgusuna yöneliyor. Bazı dolgu maddeleri geçici morluklara neden olabilir, ancak bu genellikle enjeksiyonun etkisi geçtikten sonra düzelir. Botoks tedavisi gören çoğu insan, Botox'un etkilerinin oldukça çabuk geçtiğini ve morarma ve şişmenin sadece çok daha uzun bir zaman diliminde meydana geldiğini bulmuştur.

 

En yaygın olarak kullanılan dudak dolgusu, hyaluronik asit dolgu maddesi olarak bilinen sentetik bir maddedir. Hyaluronik asit insan vücudu tarafından üretilir ve çoğunlukla derinin derin kırışıklıklarında bulunur. Kırışıksız olduğu ve mükemmel yaşlanma karşıtı özelliklere sahip olduğu için akne, kırışıklıklar ve genişlemiş yanak bölgelerini tedavi etmek için yaygın olarak kullanılır. Bazı hyaluronik asitler de kıvrımların görünümünü iyileştirmek için yüz kıvrımlarına enjekte edilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dudak Dolgusu Öncesi Sonrası

Dolgu Botoksu Nasıl Çalışır?